Husk når i skal ud og rejse at de små ikke keder sig

30 aug

Start ikke ferien med at side 7 stive timer i bilen og blive totalt nedsmeltet af dine børn, huns nu den underholdning, det kan betale sig, og ikke kun penge mæssigt, ferien mæssigt er mere ordet, besparelser er ikke tilladt nu når du skal købe spil til børn, som skal underholde dem i bilen under hele turen, og jeg mener alle timerne.

Her er nogle gode idéer til hvilket underholdene ting du skal tage i brug.

1. Spil til børn er ikke bare spil, men Nintendo er en klart vinder, dine børn vil intet sige bare du husker at et spil til konsollen ikke er nok at have, men et ordentligt valg at vælge imellem, og et lille fif er at have et nyt spil med til konsollerne, når dine børn begynder at udvikle deres kedsomhed ud på dig som køre bilen.
2. Anders and blade, er det billigste kneb i tasken, men det virker så brug det, sig ikke på penge ungen nu når du skal handle dit benzin til bilturen, køb et Anders and blade til børnene under turen, men husk at købe det før du forlader dejlige Danmark eller er det intet værd dette tip.
3. Børnespil der ikke vælter rundt i bilen, er vigtigt her fås der mange forskellige slags, men et er en klart vinder kryds og bolle, spillet enkelthed får ikke dine børn til at skulle bruge pæren alt for meget, så spillet stopper hurtigt og et nyt kan begynde.

Tag disse 3 gode råd med i tasken næste gang du skal ud og se den store verden, nu hvor du tager bilen som dit rejse redskab, god tur.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: