Lad piger og drenge lege sammen

20 aug

Som barn var en af mine bedste venner en pige, vi legede med alt, og ingen skulle sige til os at drenge og piger ikke kunne lege sammen
Katapulterne står uden for ridderborgen og orkerne råber og skriger får selv den bedste soldat til at ryste. Alt ser ud til at slutte for soldaterne, men så kommer han den tapreste rider af dem alle angrib råber han, og soldaterne angriber orkerne fra siden, mens bueskytterne sætter 1000 og atter 1000 pile i luften mod orkerne. Elsker du også at lytte til dine børn lege, når fantasien starter så er der intet der kan stoppe dem, ridderborgen er sat på plads og det vigtigste slag på krigsmarken vindes af de tapreste soldater.
En ridderborg er ikke kun for drenge
Det er vigtigt at vi ikke opdeler vores børn, vi skal lade drenge og piger lege med det samme legetøj, og en ridderborg er en god start at se selv piger udforske fantasien, med monstre og uhyre, drager og orger, den tapre prinsessen på den hvide enhjørning kommer og hjælper soldaterne imod de onde orger, historierne bag legen med ridderborgen kan fortsætte i det uendelige.
Så ønsker du at dine drenge og piger skal lege sammen, så vælg legetøj der egner sig til legen, lad børn selv vælge om de ønsker at lege sammen, men prøv at skubbe dem i den rigtige retning.
Se mere udfordrende legetøj til drenge og piger hos Emmasverden.dk en verden fuld af legetøj

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: