At vælge det rigtige børnespil kan være svært

8 maj

Som forældre står vi over for mange valg, hvor skal vores børn gå i skole, skal de undervises hjemme, eller skal vi bare lade dem følge strømmen. Lidt det samme gælder det når børn skal spille spil, skal det bare være traditionelle børnespil de skal have eller skal vi vælge nogle hvor de får indlæring gennem legen samtidige.

Når der skal vælges så kan der lige så godt vælges rigtigt fra starten så med udgangspunkt i af børn skal have det bedste så er indlæring gennem leg det rigtige valg. Børnespil med indlæring kan være spil som skak, spillet får børn til at tænke frem, og bruge deres logiske sans , er det spil til de mindre børn kan børnespil som memo være et perfekt alternativ, det styrker børns huskesans, og så er det et nemt spil at spille, reglerne på memo er nemlig meget nemme og det er vigtige at de ikke er alt for kompliceret i starten.

Børn hygger sig når der spilles børnespil og spiller man spillet som har motiver med figurer som de allerede kender så er det et lille bonus for at få der fulde opmærksomhed. Et godt råd er at finde spil der ikke vare alt for længe, da børn hurtigt mister overblikket og så gider de ikke side stille.

På nettet kan du finde mange gode børnespil online, og læse mere om selveste spillene på sælgernes sider før du køber et spil.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: