Er der en detektiv gemt i maven på dit barn?

18 feb

Det helt perfekte sæt til din lille detektiv. Et fingeraftryk sæt, hvor ’detektiven’ kan opdage og undersøge fingeraftryk, kopier dem og måske fange tyven, der har været i kagedåsen.
Elsker dit barn krimi – et godt mysterium, så skulle I prøve at give ham dette sæt. Her får han mulighed for at lege detektiv og opklare spændende gåder. Lav et mysterium som han sammen med nogle venner skal løse. Han skal måske løse hemmelige koder, tage fingeraftryk med det medfølgende indhold – afhøre vidner og mistænkte. Detektivsættet kan med fordel danne rammen om den næste tema fødselsdagsfest, hvor alle gæsterne er klædt ud som detektiver og agenter som til sammen skal efterforske et mord ved at samle spor.
Dette sjove legetøj sæt fra SES Creative indeholder børste, lup, nem instruktionsbog, en bøtte med støv til at tage fingeraftryk med, blæk til at lave fingeraftryk, samt 4 kort til at identificere fingeraftrykket.

Det hollandske mærke SES Creative har egen frabrik i Holland og producerer kreativt kvalitetslegetøj til børn. Deres kreative produkter er:
– sikre
– nemme at vaske af huden og af tøjet
– gluten-fri
– ikke giftige
– farverige
– hypoallergeniske
– dyrevenlige (altså ikke testet på dyr)
– nemme at gå til for barnet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: