Lægekuffert i træ i sødt jordbærdesign

15 feb

Flot og gennemført Lægekuffert i træ i sødt jordbærdesign, en rigtig lægekuffert til de små piger. Et lægesæt i god kvalitet med sans for detaljerne. Sættet indeholder mange dele – blandt andet Termometer, stetoskop, sygeplejerske kasket, 6 jordbær plastre ,noteblok, salve, sprøjte alt i et skønt jordbærdesign. Det må være det helt perfekte lægesæt til piger, som ønsker at gøre sine dukker og bamser raske. Med sættet kan hun roligt lade alle sine dukker og bamser tjekke ind på bamsehospitalet og selv agere som læge og sygeplejerske.
Et lægesæt har altid været populært legetøj til de små børn omkring 2 års alderen. Det traditionelle lægesæt findes her i et ultra skønt pige design, hvor der er tænkt på kvaliteten.
Når barnet er omkring 2 år leger barnet mange rollelege, hvor det kopierer sin virkelighed, hverdagen. Et lægesæt giver piger og drenge mulighed for at udforske og undersøge sig selv. Barnet får en større forståelse af sig selv gennem legen. Er dit barn utryg ved tanken om sit næste lægebesøg, så er et lægesæt en god måde at gøre sit barn tryg ved lægebesøg. Lægesættet kan bruges til samtaleoplæg om barnets forventninger til lægebesøget. Barnet får også mulighed for at stifte bekendtskab med lægetaskens indhold – hvad bruger lægen de forskellige ting til?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: